Kínai szezámmagos csirke
Epres blondie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Zsemlegombóc
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Csupacsokis brownie
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Krémes spenótfőzelék
Tarhonya

Receptek tarhonya hozzávalóval

Leírás

A tarhonya a magyaros konyha egyik legkedveltebb alapanyaga. Ez a száraztészta féleség nagyszerű és könnyen elkészíthető köret mindenféle szaftos hús, pörkölt mellé. Érdemes a házilag készített tarhonyát választani a boltok kínálatából.

A táblázatban megadott tápérték adatok a már megfőtt tarhonyára értendők!

Mikor vedd?

Bármikor, ha tarhonyát készítenél köretnek.

Hogyan tárold?

Hűvös, száraz helyen, kamrában, spájzban. A felbontást követően lehetőség szerint minél hamarabb használd fel.
Tápérték(100 g)
138 kcal Energia
1 g Zsír
27 g Szénhidrát
5.5 g Fehérje
Tarhonya receptek (110 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.