A szalonnát felkockázzuk, majd egy lábasban zsírjára sütjük, a pörcöket kikanalazzuk egy tányérba. Közben a hagymát meghámozzuk, és finomra vágjuk. A forró szalonnazsíron zsemleszínűre pirítjuk a tarhonyát és a hagymát.
Meghintjük a pirospaprikával, és elkeverjük. Felöntjük 1 l vízzel, felforraljuk.
Közben a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd a forró leveshez adjuk. Sózzuk, és addig főzzük, amíg a tarhonya és a burgonya is puhára fő. Csípős zöldpaprikával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.