A húst kockára, a hagymákat apróra vágjuk, a paprikákat és a paradicsomot feldaraboljuk.
Egy serpenyőben a zsíron megdinszteljük a hagymát, majd a húst, és hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a csilipaprikát, a fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és egy kevés köménymaggal, majd hozzáöntünk egy kevés vizet. Zsírjára sütjük, majd ismét felöntjük egy kevés vízzel.
A tarhonyát a zsíron megpörköljük, megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Amikor a pörkölt már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort. A pörköltet a tarhonyával, tejföllel, és csilivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.