A húst felkockázzuk, és olajban fehéredésig pirítjuk, majd egy tálba szedjük, és félretesszük.
Az apróra vágott hagymát a visszamaradt olajban megpároljuk, majd beletesszük a felaprított paradicsomot és paprikát, végül az elősütött húst. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockát, hozzáadjuk a gulyáskrémet és az ételízesítőt, és a húsra kanalazzuk. Fedő nélkül felforraljuk, majd takarék lángon kb. 1 órát főzzük.
A tarhonyát egy kevés olajon zsemleszínűre pirítjuk, majd felöntjük annyi hideg vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Megsózzuk, és lassú tűzön néha megkeverve puhára pároljuk. A lecsós pulykamellet a tarhonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.