A vöröshagymát apróra vágjuk, étolajon üvegesre pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felengedjük és beletesszük a húst. A paprikát félbevágjuk, a magházat eltávolítjuk, a paradicsomot négybe vágjuk és a fokhagymával együtt hozzáaadjuk a pörköltalaphoz. Sózzuk, borsozzuk, majoránnával és bazsalikommal ízesítjük. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, és 4-5 percig együtt főzzük.
A tarhonyát 3 ek étolajon kissé felhevítjük. A gombás pörköltet felöntjük annyi vízzel, hogy 9 dl-nyi legyen rajta a lé. Kissé még megsózzuk, majd ráöntjük a tarhonyára. Lassú tűznél fedő alatt, többször megkeverve készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.