A csirkemellet kockára vágjuk, a vöröshagymát megtisztíjuk és apróra vágjuk.
A felforrósított olajon megpároljuk a vöröshagymát, amikor kezd üvegesedni hozzáadjuk a negyedekbe vágott paradicsomot és a paprikát és együtt pároljuk. Hozzáadjuk a csirkemellet és fehéredésig sütjük.
A tűzről levéve megszórjuk a pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a vizet, majd visszatesszük a tűzre és fedő alatt 25-30 perc alatt puhára főzzük.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró vízben kifőzzük és leszűrjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.