A tarhonyás-kolbászos lecsóhoz a kolbászt karikára vágjuk és egy kevés zsiradékon megsütjük, majd kivesszük a serpenyőből és félretesszük.
Az apróra vágott hagymát a kolbászból kisült zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáaadjuk az összevágott paprikát, megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt 20 percig főzzük.
A paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk és négyfelé vágjuk, majd hozzáadjuk a paprikához és 15 perc alatt készre főzzük. Ha elkészült, hozzákeverjük a kolbászt.
A tarhonyát egy kevés zsiradékon megpirítjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel, megsózzuk, fedő alatt puhára főzzük és együtt tálaljuk a lecsóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.