1. Kevés zsíron pirítsuk üvegesre a szalonnát. Én bolti, csomagolt, felkockázott szalonnát használtam, de az igazán finom ízért érdemes piacról beszerezni. Adjuk hozzá a tarhonyát, majd keverjünk rajta párszor, hogy egy kis színt kapjon. Tegyük a lábasba az aprított hagymát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
2. Vegyük le a lábast a tűzről, így a pirospaprika, amit ebben a lépésben kell hozzáadni, nem lesz keserű. Tegyük az alaphoz a felkockázott burgonyát, jól keverjük el, majd öntsünk hozzá annyi vizet, hogy éppen ellepje a krumplikat.
3. Tegyük vissza a tűzre és fedjük le, hagyjuk párolódni. Mikor a krumpli már kezd megpuhulni, de még nem teljesen kész, akkor adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, majd pár perc múlva a virslit is.
4. Vigyázzunk, mert ha elpárolog a víz, akkor könnyen, észrevétlenül leéghet az alja. Amikor már a krumplik kezdenek megpuhulni, akkor érdemes többször is megkeverni, hogy ezt elkerüljük. Szükség szerint adjunk még hozzá egy kevés vizet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.