A paradicsomot felkockázzuk, a paprikákat vékony karikára vágjuk, a hagymát félbevágjuk, majd hosszában vékonyra felszeleteljük.
Olajon, folyamatos kevergetés mellett elkezdjük pirítani a tarhonyát. Amikor már pici színt kapott, hozzáadjuk a hagymát. 3 percig együtt pirítjuk lassú tűzön. Megszórjuk pirospaprikával, felöntjük 2 liter vízzel. Sózzuk, ízesítjük a Piros Arannyal. Hozzáadjuk a virslit és a paprikát, majd fedő nélkül, kevergetve forraljuk.
Amikor besűrűsödött, a víz nagy része elpárolgott és beszívta a tészta (kb. 3 perc), beletesszük a paradicsomot is és lefedjük. Lassú tűzön 20-25 perc alatt készre pároljuk. Ha le akarna sülni, 1 dl vízzel felöntjük. Aki édesebben szereti, egy kevés cukorral ízesítheti, mielőtt elzárja alatta a tűzhelyet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.