Elkészítés: A kelt megtisztítjuk, leöntjük forró vízzel, és állni hagyjuk 10-15 percig. A leveleit ezután leszedjük, és a kemény részeit kivágjuk. A zsiradékot megforrósitjuk, az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a félig megfőzött rizst, a húst, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a tojást. Minden levélre teszünk 1 kanállal a töltelékből és becsavarjuk. A kész szármákat hűlni hagyjuk. Közben elkészítjük a tésztát. A tojást jól verjük föl, váltakozva adagoljuk hozzá a lisztet és a tejet, hogy szép sima sűrű tésztát kapjunk, majd sózzuk meg. Mindegyik szármát ebbe a tésztába mártjuk, és olajon mindkét oldalát megsütjük, míg szép pirosak lesznek. A kirántott szármákat tűzálló tálban sorba rakjuk. A paradicsomszószt elkeverjük a megmaradt tésztamasszával és a szármákra öntjük. Mérsékelt hőmérsékletű sütőben addig sütjük, míg fölforr. Utána ráöntjük a tejfölt, és még egy kis ideig a sütőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.