Elkészítés: Kapjuk elő frigónk rejtekéből a karácsonyról ottmaradt és feleslegesnek ítélt káposztabatyukat, varázsoljunk rájuk bécsi bundát, majd kedvenc teflonunkban, bő, forró olajban süssük őket aranybarnára.
Ha ennek híján vagyunk, ám készítsünk újakat, a nagyi bevált receptje szerint, és az előbbiek szerint járjunk el.
Fogjunk meg egy emberes pohár tejfölt, laza csuklóval keverjünk bele friss, finomra vágott kaprot, és a tányéron illatozó étket vonjuk be vele.
Pincehideg rajnai rizling, kés, villa, és indulhat a lakoma!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.