Elkészítés: Elővesszük kedvenc keverőtálunkat, beleöntjük az olajat és a citromok megszűrt levét. Hozzáadjuk a finomra vágott metélőhagymát, a tárkonyt, a reszelt vöröshagymát, a finomra vágott petrezselymet, az apróra vágott kemény tojást, a kis kockákra vágott, hámozott csemegeuborkát, valamint a kapribogyót. Sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük. Lehűtjük.
Előhűtött mártásos csészében, marhahús, borjúvelő, valamint zöldségek kísérőjeként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.