Elkészítés: A leveles tésztát lisztes felületen vékonyra kinyújtom. Kb.1-1,5 cm csíkokra vágom. A tésztacsíkokat kis átfedéssel rátekerem a sütőrudakra úgy, hogy a rúd vége üres legyen. Ha teljesen betekernénk a rudat, a tészta rásülne, és nem jönne le róla. Az elejét is úgy kell alakítani, hogy ne legyen lyuk, hanem hegyes vége, különben kifolyik a töltelék.
A tésztatekercseket bekenem minden oldalról felvert tojással. Érdemes odafigyelni, hogy minden oldala meg dudora legyen bekenve tojással, mert akkor lesz szép, egyenletes sárga színe. Sütőpapírra teszem, és 200 fokon (alul-felül sütés) kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütöm. Ha kész, még melegen, óvatosan leszedem a tekercseket a rudakról, hagyom teljesen kihűlni.
A töltelékhez a túrót egy elektromos kézi habverővel szép simára keverem. Hozzáadom a többi alapanyagokat, és sűrű, krémszerű tölteléket készítek. A tejföl és a majonéz mennyisége a túró állagától függ, milyen száraz vagy zsíros. Ha túl keményre sikerül a töltelék (mert száraz a túró), tejföllel lehet hígítani. Bekanalazom a tölteléket a habzsákba, és megtöltöm vele a *répákat*. A végét kaporral díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.