Elkészítés: A lenyúzott csirkecombokat félbevágjuk. Egy fedeles fazékban, forró olajon kevergetve addig pirítjuk, míg színt kap. A sárgarépát meghámozzuk, és pici, vékony rudacskákra vágjuk, majd a húshoz adjuk, és kevergetve tovább pirítjuk. Amikor már kezd fonnyadni, a mazsolát megmossuk (akár kicsit be is áztathatjuk előtte), és a fazékba tesszük. Sót adunk hozzá és 1-2 csésze vizet, majd fedővel betesszük a forró sütőbe. 40-45 perc sütés után levesszük a fedőt, és megpirítjuk a tetejét. Legjobb hozzá körítésnek a rizs.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.