Elkészítés: A réteslapokat megkenjük olajjal. Lereszeljük a cukkinit és a sárgarépát, majd felkarikázzuk a citromot. Végül apróra vágjuk a kaprot, és besózzuk a halszeleteket.
Jöhet a csomag összeállítása. 3-3 réteslapot egymásra teszünk, majd mindkettő közt arányosan megosztva ráhalmozzuk a reszelt cukkinit, répát és a hagymát. Teszünk rájuk szeletelt citromot és apróra vágott kaprot. Legvégül a halszeletek kerülnek a réteslapra. A lapokat összehajtjuk, majd mindkettőt vékonyan megkenjük olajjal, és 180 fokos sütőbe téve kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.