Elkészítés: A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd húzzuk félre a tűzről, és szórjuk rá a pirospaprikát. Tegyük bele a káposztát meg a rizst, öntsük fel a húslevessel, és sóval, borssal fűszerezzük.
Amikor a rizs már félig puha, öntsük az egészet kiolajozott tepsibe, és egyenletesen igazgassuk el. A csirkecombokat vágjuk ketté, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Ezután fektessük rá a rizses káposztára, takarjuk le alufóliával.
180 °C-os sütőben pároljuk 20 percig,
majd a vegyük le a fóliát, és süssük pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.