Elkészítés: A hulykamellet szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd kicsit elősütjük olajban. Egy jénai tálat kikenünk vajjal, az aljára bacont fektetünk. Megfőzzük a rizst, és két részre osztjuk. Az első felét rátesszük a baconre. Ha kész a hús, a rizsre fektetjük, ráreszeljük a sajtot ízlés szerint (minél több a sajt, annál finomabb). Erre rárakjuk a másik adag rizst. A tetejére tejszínt vagy tejfölt öntünk, és erre is reszelünk jó sok sajtot. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük 200-220 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.