Elkészítés: Egy kis főzőedényben a zselatint a meggylével elkeverjük, és 10 percig duzzadni hagyjuk. Folytonos keverés mellett a zselatint felmelegítjük (ne engedjük forrni!), amíg a por teljes mértékben feloldódik a folyadékban. Az edényt levesszük a tűzről, és a zselatint hagyjuk kicsit kihűlni.
A fehérbort és az almalevet jól elkeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Először 2 evőkanálnyi boros elegyet keverünk a langyos zselatinba, majd a zselatint a borléhez keverjük. Hideg helyre tesszük, amíg sűrű lesz.
Ekkor felverjük a tejszínt, és a krémbe keverjük. Ne vegyítsük el tökéletesen, hogy fehér tejszínfoltok maradjanak a krémben.
A krémet desszertes poharakba öntjük, és legalább 2 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.