Elkészítés: A rukkolát leöblítjük, zöldségcentrifugán leszárítjuk. 2 lapos tányérra egyenletesen elosztjuk. A grapefruit két végét levágjuk, a vastag héjától (fehérrel együtt) megszabadítjuk, kifilézzük (kivágjuk a húst a hártyák közül), a levét felfogjuk. A salátás tányérokra egyenletesen elosztjuk a grapefruit gerezdjeit. Az öntethez hozzáadjuk a citrom levét, a felfogott grapefruitlé felét, a mézet, az összetört rózsaborsot, cardamomot (héja nélkül), a hámozott, lereszelt gyömbért, csipet sót és az olívaolajat. Jól összekeverjük, esetleg egy kis csavaros üvegben össze is rázzuk. Az öntettel a grapefruitos salátát meglocsoljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.