Elkészítés: A rukkolát leöblítjük, zöldségcentrifugán leszárítjuk. 2 lapos tányérra egyenletesen elosztjuk. A grapefruit két végét levágjuk, a vastag héjától (fehérrel együtt) megszabadítjuk, kifilézzük (kivágjuk a húst a hártyák közül), a levét felfogjuk. A salátás tányérokra egyenletesen elosztjuk a grapefruit gerezdjeit. Az öntethez hozzáadjuk a citrom levét, a felfogott grapefruitlé felét, a mézet, az összetört rózsaborsot, cardamomot (héja nélkül), a hámozott, lereszelt gyömbért, csipet sót és az olívaolajat. Jól összekeverjük, esetleg egy kis csavaros üvegben össze is rázzuk. Az öntettel a grapefruitos salátát meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.