A piskótához felverjük a tojások fehérjét csipet sóval. A sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, a kakaóport és a sütőporral elkevert lisztet, végül a felvert tojáshabot. Tortaformába töltjük, 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt 3 részre vágjuk. A krémhez a pudingot megfőzzük 3 dl meggylében 3 evőkaál cukorral, hagyjuk kihűlni. Közben a lehűtött tejszínt felverjük a habfixálóval együtt, a kihűlt pudingot hozzákeverjük ízlés szerinti rummal vagy rumaromával. A lapokat megtöltjük a krémmel, az oldalát is bevonjuk vele. Díszítéshez hagyunk belőle. A tetejét olvasztott csokival bevonjuk, picit hagyjuk, hogy dermedjen meg a csoki, végül díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.