Elkészítés: Egy kevés vajat vagy margarint felolvasztunk, majd a kockára vágott vöröshagymát megpároljuk rajta. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet, fehéredésig kevergetve sütjük, majd hozzákeverjük a zöldborsót és a szintén kockára vágott sárgarépát, gombát. Enyhe pirítás után fűszerezzük sóval, borssal, sáfránnyal, kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Közben a rizst puhára főzzük, ha kész, lecsöpögtetjük. Ha az étel megpuhult, összevegyítjük a rizzsel, tálaláskor leöntjük sajtmártással, tetejére reszelt sajtot szórunk.
Sajtmártáshoz 10 dkg vajat vagy magarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, jól elkeverjük, majd tejjel nagyon lassan, folyamatosan keverve felengedjük, vigyázzunk, hogy csomómentes maradjon! Kevergetve felforraljuk, ha besűrűsödött, levesszük a tűzről, beleszórjuk a reszelt sajtot, elkeverjük, hogy megolvadjon. Ízlés szerint fűszerezhető fehérborssal, sóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.