Elkészítés: A csirkemelleket megmossuk, és hosszában felszeleteljük. Zacskó alatt klopfoljuk őket, és mindkét oldalukat fűszerezzük a sóval, borssal, sült csirke fűszersóval. A közepükre elosztjuk a fehér sajtot, majd összehajtjuk, és fogvájóval összetűzzük.
Ha ezzel kész vagyunk, akkor lisztbe, tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk a töltött melleket, és forró zsiradékon lefedve, néha megforgatva aranybarnára sütjük. Hogy ne csapjon ki a zsír vagy olaj, kevés lisztet vagy sót szórjunk bele.
Közben a tasakon lévő előírás szerint megfőzzük a rizst, majd ha kész, a főzővizébe beletesszük a lecsepegtetett kukoricát, és egyet forralunk rajta. Ha felforrt, leszűrjük, és a rizzsel összekeverjük.
A sajtbundás csirkemelleket a kukoricás rizskörettel tálaljuk, barackbefőttet kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.