Elkészítés: A csirkemellszeleteket sóval, borssal bedörzsöljük, 2 evőkanál vajon megpirítjuk. A megpirult szeleteket tűzálló tálba tesszük, és melegen tartjuk. Ezután a serpenyőbe öntjük a bort, erős lángon elpárologtatjuk, majd felöntjük a húslevessel, és jól összekeverjük. Az így elkészített mártást a csirkemellszeletekre öntjük.
A sajtszeleteket és a vajat felolvasztjuk, 2-3 evőkanál tejet öntünk hozzá (illetve annyit, hogy lágy krémet kapjunk). Borssal, ha szükséges sóval ízesítjük. A krémet a csirkemellszeletekre öntjük, a tálat 5 percre forró sütőbe tesszük. Utána azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.