Előkészítés: A lisztet, a vajat, egy csipet sót, a szódabikarbónát, a szalalkálit összemorzsoljuk, majd beletesszük a tejfölt és a tojások sárgáját. Simára gyúrjuk, letakarjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A hűtőből kivéve a tésztát lisztezett deszkán 8 mm -1 cm vastagra kinyújtjuk, és formákval kiszúrjuk. Sütőpapírral kibélelünk egy nagy tepsit. A sütőt 160 C-fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük. A formák tetejét megkenjük a jól elkevert fehérjével, és megszórjuk a sajttal. A tepsibe tesszük, és a sütőben, 20-25 percig sütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 darab: 96 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.