Elkészítés: Bekapcsoljuk a lernit, hogy jól felmelegedjen. A csiperkegombákat megmossuk, kitépjük szárait. Elkészítjük a tölteléket: a sajtokat lereszeljük, hozzáadjuk a bazsalikomot, sót, borsot, tejfölt, és jól összekeverjük. A gombafejeket egyenként megtöltjük, ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön túl sok töltelék egy-egy gombába, mert kifolyik. Olíaolajjal megkent tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük a gombákat,és forró sütőben 10 perc alatt aranysárgára sütjük. Fontos, hogy a gombákat ne sózzuk meg, mert levet engednek, és hogy olyan tepsiben süssük, ahol kényelmesen elfér minden gomba. Legjobb melegen tálalni piritóssal. Kiadósabb, ha egy kis tartármártást is szolgálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.