Elkészítés: A mángoldot csíkokra vágom, a paradicsomot kockára, a paprikákat karikára vágom.
Egy serpenyóben kevés olajon a bacont megpirítom, ráteszem az aprított fokhagymát, a mángoldot, a karikára vágott chilipaprikát és újhagymaszárat, a kockára vágott paradicsomot, sózom, borsozom, néhány percig pirítom. Közben lereszelem a sajtokat, felverem a tojást, fűszerezem, belekeverem a sajt felét, újhagyma zöldjét, fűszerezem.
A serpenyőből kiveszem a tölteléket. Öntök bele kevés olívaolajat, majd a tojást. Időnként megrázogatva megsütöm.
A felére pakolom a félretett tölteléket és a sajtok másik felét, visszahajtom, kicsúsztatom egy tányérra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.