Elkészítés: Az őszibaracknak lehúzzuk a héját, kettévágjuk, kivesszük a magját, a húsát kockára vágjuk. A sajtokat az őszibarackhoz hasonló nagyságú, kb. 1x1 cm-es kockákra aprítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és egészen apró darabokra vágjuk.
Az őszibarackot és a kockára vágott sajtokat salátás tálba tesszük. Hozzáadjuk a paprikát, gyengén megsózzuk, borsozzuk, és óvatosan összekeverjük.
A tejszínt, a tejet összeöntjük, és simára kikeverjük. A salátára öntjük, kb. 30 percre a hűtőbe tesszük, és csak utána tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.