Előkészítés: A szőlőt megmossuk, leszemezzük, és konyhai papírtörlőn hagyjuk megszáradni. A sárgarépát, a zellert megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A sajtot felkockázzuk. A tárkonyt leöblítjük, és felaprítjuk.
Elkészítés: A szőlőt, a répát, a zellert, a sajtot és a diót nagy tálba szórjuk, lazán összekeverjük, és kb. 30 percre behűtjük. Kisebb mély tálkába beleöntjük az olajat, a borecetet, és erőteljes mozdulatokkal összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a majonézt, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felaprított tárkonyt, és simára kikeverjük. A hűtőből kivesszük a salátát, meglocsoljuk az öntettel, és azonnal tálaljuk. Pirítós kenyeret adhatunk hozzá.
Munka: kb.15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 420 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.