Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A trappista sajtot lereszeljük, a medvehagymát apróra, a sonkát kis kockára vágjuk.
A reszelt sajtot összekeverjük a sonkával és a medvehagymával. Ízesítjük sóval, őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset - mérettől függően - 2-3 szelet baconbe burkolunk. A göngyölegeket szorosan alufóliába csavarjuk.
Tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben kb. 20 percet sütjük, utána kibontjuk a csomagok tetejét, és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.
Párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.