Elkészítés: A vajat és a lisztet összekeverjük, majd egy kis tejet hozzáöntünk. A fentiekbe beletesszük a felaprított sonkát és a lereszelt sajtokat. Felmelegítjük, homogénné tesszük.
Miután kihűlt, belekerünk 5 tojás sárgáját és 9 tojásfehérjét kemény habbá verve. Kivajazott, kilisztezett jénaiba öntjük, tetejére zsemlemorzsát, szezámmagot hintünk. 40 percig sütjük közepes lángon, a sütő ajtaját közben nem nyitogatjuk, mert a felfújt összeesik.
Salátával, baguette-tel kínáljuk, amint kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.