Elkészítés: A spagettit olajos, sós vízben kifőzzük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A 3 darab tojás sárgáját, sót, borsot, 4 kanál tejfölt és a reszelt sajtot összekeverjük, beleforgatjuk a leszűrt tésztá, valamint a 3 tojás felvert habját.
Az egészet kiolajozott hőálló edénybe tesszük, és sütőben pirosra sütjük. A behelyezés után 5 perccel a hőmérsékletet mérsékeljük, kb. 170 fokra.
Tálaláskor szeletelhetjük, mint a tortát, és tejföllel meglocsolva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.