Elkészítés: A megmosott filézett csirkemellet egy északára fokhagymás tejbe áztatjuk. Másnap szeletekre vágjuk, megklopfoljuk, besózzuk, fűszerezzük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tejfölt összekeverjük a tojással, belenyomunk egy kis Piros aranyat, oregánót, borsot, sót, majd a tejfölt a hússzeletekre kenjük. Kb. 5 dkg margarint a hússzeletekre kockázunk, majd vastagon megszórjuk az összes húst reszelt sajttal. Fóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 1 óra alatt pirosra sütjük. (A sütési idő vége előtt kb. 10 perccel le kell venni a fóliát a húsról, így elpárolog a felesleges lé, a sajt pedig megpirul.) Az elkészült húst friss petrezselyemmel megszórva sáfrányos rizzsel és zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.