Elkészítés: A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk és fűszersóval mindkét oldalát bedörzsöljük - ennél a lépésnél csak óvatosan: a bacon is sós. (Ha nincs otthon kész fűszerkeverék, ajánlott a bors és a só mellett bazsalikomot, fokhagymát, majorannát bevetni.) Egy nagyobb jénait körben kivajazunk, majd *megágyazunk* benne a hús és a sajtrétegeknek - baconnel. Tehát egy réteg bacon, aztán sajt, majd hús és így tovább... Ha ezzel megvagyunk, az egészet meglocsoljuk tejszínnel, a tetejére reszelhetünk sajtot, hogy guszusos legyen, aztán lefedjük, és a sütőben úgy 1 órán át, előbb nagyobb, aztán közepes lángon sütjük. Egy óra sütés után a fedőt levesszük róla, és még 20-30 percig sütjük. A sütőből kivéve, tálalás előtt egy picit várni kell, hogy jól szelhető legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.