Elkészítés: Vágd vékony szeletekre, majd kevés olajon fehérítsd meg a csirkemellet, majd itasd le róla a nedvességet. Közben reszeld le a sajtot, lehetőleg ne legyen nagyon apró, és keverd össze a felütött tojással.
A bacont fektesd egy jénai aljába, erre tegyél a tojásos masszából egy keveset, majd megfehérített húsréteg kerül rá. Így folytasd, míg elfogy a hús. A tetejére sajtos tojás kerüljön.
Addig süsd, amíg megpirul a sajt a tetején! Ha ügyes vagy, a szalonna zsírja miatt ki lehet borítani egy tálra, szépen egyben marad, és lehet vágni, mint a tortát. Kukoricás rizs a legfinomabb hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.