Elkészítés: A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon átsütjük.
A trappista sajtot lereszeljük, összekeverjük a tejföllel és a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
Egy tepsibe fektetjük a szeletelt bacont. Rátesszük az elősütött csirkemellszeleteket. Mindegyikre halmozunk a sajtos-tejfölös keverékből, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Köretnek gombás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.