Elkészítés: Első lépésként a csirkemellet vágjuk fel szeletekre, ügyeljünk arra, hogy nagyságában legyenek hasonló párok, mert különben nehezen tudjuk majd összepárosítani a szeleteket. Sózzuk be (de ne túlságosan, mert a bacon is sós, és elsózhatjuk).
A szeleteket párosával süssük meg előre kevés olajon serpenyőben. Nem kell teljesen megsütni, csak süljön át belülről. Szeleteljük fel a sajtot közepesen vastag szeletekre.
Ezután válasszunk ki 2 szelet húst, 2-4 bacont fektessünk egymás mellé a hús szélességétől függően. Kicsit legyenek fedésben a szélükön, majd helyezzük rá az egyik húst (a felső szélüktől a hús ráhajtási hosszával lejebb). A húsra tegyünk annyi sajtot, hogy bővel befedje, majd erre mehet a másik szelet hús, végül tekerjük rá a bacont körben az egészre (lehet jó szoros, hogy ne essen szét).
Ha kész vannak a felgöngyölt és megtöltött húspárok, akkor mehet vissza a serpenyőbe, és süssük addig, míg a bacon jól megpirul és a sajt folyós lesz. Ne felejtsük el megfordítani, hogy megpirulhasson a másik oldala is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.