Elkészítés: Első lépésként a csirkemellet vágjuk fel szeletekre, ügyeljünk arra, hogy nagyságában legyenek hasonló párok, mert különben nehezen tudjuk majd összepárosítani a szeleteket. Sózzuk be (de ne túlságosan, mert a bacon is sós, és elsózhatjuk).
A szeleteket párosával süssük meg előre kevés olajon serpenyőben. Nem kell teljesen megsütni, csak süljön át belülről. Szeleteljük fel a sajtot közepesen vastag szeletekre.
Ezután válasszunk ki 2 szelet húst, 2-4 bacont fektessünk egymás mellé a hús szélességétől függően. Kicsit legyenek fedésben a szélükön, majd helyezzük rá az egyik húst (a felső szélüktől a hús ráhajtási hosszával lejebb). A húsra tegyünk annyi sajtot, hogy bővel befedje, majd erre mehet a másik szelet hús, végül tekerjük rá a bacont körben az egészre (lehet jó szoros, hogy ne essen szét).
Ha kész vannak a felgöngyölt és megtöltött húspárok, akkor mehet vissza a serpenyőbe, és süssük addig, míg a bacon jól megpirul és a sajt folyós lesz. Ne felejtsük el megfordítani, hogy megpirulhasson a másik oldala is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.