A trappista sajtot homogén, gyúrható állagúra főzzünk. (Két nejlon zacskóba tesszük, a külsőn átbökünk egy fakanalat, és gyöngyöző vízbe lógatjuk, és kb. fél óráig főzzük. Még melegen gyúródeszkára borítjuk, és téglalap alakúra sodorjuk. Fontos, hogy a sajt egy darabban legyen!
Megkenjük a töltelékkel és feltekerjük. Amikor kihűlt, fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük.
Töltelék: 30 dkg párizsit, 20 dkg márvány- vagy palócsajtot, 1db kemény tojást, kevés snidlinget vagy gyenge hagymát, vágott petrezselymet ledarálunk. Kevés mustárral és kb. 20 dkg vajjal kikeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.