Elkészítés: Kivajazunk és kilisztezünk, vagy sütőpapírral kibélelünk egy 20 cm-es, négyszögletes vagy bármilyen sütőformát. A vajat és a csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd fakanállal simára és fényesre keverjük. A tojást és a cukrot hozzáadjuk, és a csokoládékeverékkel jól eldolgozzuk. Óvatosan belekeverjük a lisztet, a sütőport, a sárgabarackot és a sót. A kész tésztát az előkészített formába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a közepe is átsül (tűpróba, kb. 40-45 perc). A tésztát hűlni hagyjuk, és ha már majdnem kihűlt, felvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.