Vizet forralunk egy kevés sóval, és a rizst kb.15 percig főzzük. Leszűrjük, hagyjuk lecsepegni.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A paprikát vékonyra felcsíkozzuk. A paradicsomot és a húst felkockázzuk.
A csirkemellkockákat fűszerezzük, kevés olajon kb.10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát és borssal ízesítjük. Ha megpirult, kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.
A vajat felolvasztjuk, a hagymát és a paprikacsíkokat kis lángon 5 percig pirítjuk. Ezután a rizst és a paradicsomkockákat hozzáadjuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával és csilivel ízesítjük. A húsokat is beletesszük, majd lefedve, kis lángon 10 percig pároljuk. Tálaláskor aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.