Elkészítés: A húst 4 szeletre vágjuk, egyenként kissé kiklopfoljuk, megsózzuk és félretesszük.
A szalonnát vékony csíkokra metéljük, kis lángon kisütjük, majd a sonkát hozzáadva kissé tovább pirítjuk. Először az uborkát, majd a paradicsompürét adjuk hozzá, megborsozzuk, fél mokkáskanál sóval ízesítjük. A liszttel meghintjük, fél percig pirítjuk, 2 dl vízzel felöntjük. Épp csak 1 percig forraljuk, a
fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük.
A húst az olajon a közepesnél erősebb lánggal oldalanként 2-2 percig sütjük, végül a sonkás-uborkás raguval leöntve tálaljuk.
Köretnek sült burgonya illik hozzá.
Elkészítési idő kb. 35 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.