Elkészítés: Egy műanyag edényben összekeverjük az olívaolajat, a mézet, a citromlevet, a curryport és egy csipet sót. A hússzeleteket alaposan beleforgatjuk, majd 30 percre hűtőbe tesszük. A szeleteket néhányszor megforgatjuk közben.
A hússzeleteket lecsepegtetjük, a felhevített olajban közepes lángon kisütjük (kb. 4-5 perc), majd a serpenyőből kivéve melegen tartjuk. A serpenyőben felforraljuk a páclét, majd a hússzeletekre öntjük, és forrón tálaljuk.
Adhatunk mellé párolt rizst vagy burgonyapürét, de sült almaszeletekkel is nagyon ízletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.