Elkészítés: A babot előző nap beáztatom. Egy lábasban libazsíron megpirítom a kockára vágott szalonnát, majd az ugyancsak kockára vágott hagymát, megdinsztelem, ráteszem az apróra vágott fokhagymát, sózom, borsozom, szórok rá paprikát és lisztet, beleteszem a babot, a babérlevelet és a húsleveskockát, felengedem vízzel. Mielőtt a bab megfő, beleteszem a karikákra vágott kolbászt.
Közben megfőzöm a tojást keményre.
Tálaláskor a sóletre teszem a hosszában kettévágott tojást, chilipaprikával ízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.