Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és villával durvára összetörjük. A túrót szintén villával áttörjük, hozzáadjuk a burgonyát, a tojást, a tejfölt, a búzadarát, a mazsolát és a kristálycukrot.
A réteslapot megnedvesített konyharuhára terítjük, megkenjük étolajjal és elterítjük rajta a tölteléket, majd felcsavarjuk.
Sütőlemezre helyezzük, a tetejét is lekenjük olajjal. Közepes hőmérsékletű sütőben sütjük.
Tálaláskor a tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.