A zöldségeket daraboljuk fel, majd sós vízben pároljuk puhára. A puha és már kihűlt zöldségeket turmixoljuk durvára, vagy vágjuk fel nagyon apróra.
A tojások sárgáját válasszuk el a fehérjéktől. A tojássárgákat keverjük össze a tejjel és a liszttel, majd sózzuk és borsozzuk meg. A sonkát vágjuk apró kockákra. 3. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá.
Egy tálban keverjük össze a zöldségmixet, a zabpelyhet, a sonkát, a lisztes keveréket és végül a tojásfehérjehabot.
A masszából kanál segítségével szaggassunk ki kis lepényeket, majd forró olajban mindkét felüket süssük ropogósra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.