Elkészítés: A húst felszeleteljük, majd vékonyra kiklopfoljuk. 2 szeletet egymás mellé teszünk, megkenjük kevés mustárral, megszórjuk borssal, a két szelet közé gépsonkát teszünk, összefordítjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és paprikás lisztben megforgatjuk. Forró zsírban hirtelen mindkét felét kisütjük, kiszedjük. A visszamaradt zsiradékba 2 húsleveskockát, 2-3 dl vizet, 6 gerezd fokhagymát, kis sót, borsot teszünk. Ezt felforraljuk, visszarakjuk a húsokat, majd lassú tűzön puhára pároljuk. Főtt krumplival fogyasztjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.