Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzom, és odaadom a sóváran bámuló macskának, majd szétszedem alsó és felső darabokra. A fűszerekkel jó alaposan bekenem a húsokat, ügyelve arra, hogy a Piros Arany is sós, tehát csak csínján a sóval. Lehetőleg minimum fél órát hagyom, hogy átjárják az ízek kicsit.
A vajat megolvasztom, öntök hozzá olajat, nehogy megégjen, és a combdarabokat kérgesre, pirosra kapatom, majd két-három részletben aláöntve a sört, fedő alatt puhára párolom, majd zsírjára, vagyis inkább sűrű szaftjára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.