Elkészítés: A tej felét meglangyosítjuk, felfuttatjuk benne az élesztőt, majd az összes hozzávalóval jól összedolgozzuk, és kb. 20 percig meleg helyen kelesztjük. A cipót 2-3 részre osztjuk, hogy könnyebb legyen kinyújtani. Háromszög alakú formákat vágunk, és széles felénél kezdve feltekerjük. Tölthetjük szalámival, stifolder- vagy kolbászdarabkákkal, sajttal. Tetejüket megkenjük tojással (és ízlés szerint szórhatunk rá köménymagot vagy kevéske durva sót). Előmelegített sütőben 180-200 fokon megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.