Elkészítés: A tej felét meglangyosítjuk, felfuttatjuk benne az élesztőt, majd az összes hozzávalóval jól összedolgozzuk, és kb. 20 percig meleg helyen kelesztjük. A cipót 2-3 részre osztjuk, hogy könnyebb legyen kinyújtani. Háromszög alakú formákat vágunk, és széles felénél kezdve feltekerjük. Tölthetjük szalámival, stifolder- vagy kolbászdarabkákkal, sajttal. Tetejüket megkenjük tojással (és ízlés szerint szórhatunk rá köménymagot vagy kevéske durva sót). Előmelegített sütőben 180-200 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.