Elkészítés: Kovászt készítünk: az élesztőt felfuttatjuk a cukros, langyos tejben, amihez 1 púpozott evőkanál lisztet adunk. Jól felfuttatjuk. Hozzáöntjük a liszthez, és a maradék tejjel gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Közben adagoljuk a langyos olajat. Ne használjunk robotgépet! A tésztát megkelesztjük.
Kör alakúra nyújtjuk, cikkekre vágjuk, felcsavarjuk. Tetejét tojással lekenjük, reszelt sattal, kömény- vagy szezámmaggal szórjuk. Előmelegített sütőben megsütjük.
Nagy kiflihez: 3 cipóba osztjuk a tésztát, és 8 cikkre vágjuk.
Kisebb kiflihez: 4 cipóra osztjuk és 12 cikkre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.