Elkészítés: Begyújtjuk a sütőt. Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk. A zsírt elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a sót, az élesztőt és annyi tejet, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Pereceket formálunk belőle. Kikent sütőlapra tesszük, a tetejét megkenjük tojással. Félig megsütjük. 5 dkg sót, 2 dkg lisztet és fél dl vizet összekeverünk (palacsintatészta sűrűségű lesz), és a félig kész pereceket megfröcsköljük vele, és addig sütjük, amíg a tetejük megpirul. Ha nem sütjük pirosra, nem lesz ropogós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.