Elkészítés: A spagettit felteszem főni.
Kevés olajra rászórom a karikára szeletelt póréhagymát és a koktélrákot. Rövid ideig pirítom, majd hozzáöntöm a fehérbort, a morzsolt kukoricát, és belenyomom a sajtkrémet. Ízlés szerint sózom, borsozom. Néhány percig párolom, majd hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, és még egyet forralok rajta. Amennyiben szükséges, egy kevés liszttel sűrítem a mártást, majd hozzáöntöm a kifőtt tésztát, és összeforgatom vele.
Reszelt sajttal, apróra vágott póréhagymával megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.